Wonen Vierlingsbeek tekent voor vier appartementen

09-01-2023

Sinds vanmiddag is het officieel: directeur/bestuurder Joke Abbring ondertekende het koopcontract voor vier appartementen van het nieuwe complex dat in Vierlingsbeek gebouwd wordt. De andere ondertekenaars zijn de heer Rob van Nistelrooy van Bouwbedrijf Gebroeders van Herpen B.V. en de heer Jeroen Jeukens van Jansen Bouwontwikkeling B.V. De bouw gaat rond april 2023 van start.

Achter het Vrijthof

Het gaat om vier appartementen in de sociale huur, die Wonen Vierlingsbeek in haar portefeuille zal opnemen en gaan verhuren. Deze appartementen bevinden zich in het te bouwen complex “Achter het Vrijthof” met in totaal 16 woningen. De overige twaalf appartementen zijn koopwoningen.

Duurzaamheid

Er is goed nagedacht over de isolatie, verwarming en energiezuinigheid van de woningen. Ze worden gasloos en voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en van comfortabele vloerverwarming. Parkeren kan straks op het nieuw aan te leggen parkeerhof naast het appartementengebouw.

Verhuur

De woningen worden uiteindelijk geadverteerd op deze website. Ze worden toegewezen aan woningzoekenden die bij ons ingeschreven staan, voldoen aan de voorwaarden in de advertentie en die reageren op de advertentie(s). Net zoals bestaande woningen geadverteerd worden. Meer lezen over inschrijven? Kijk daarvoor op deze pagina.

Feestelijk moment

Al met al dus een mooi moment voor onze corporatie, wat we op de onderstaande foto vastlegden. We kijken uit naar het moment waarop we de nieuwe bewoners hun sleutel kunnen uitreiken!

 

Terug