Huurderspanel


Huurderspanel

Sinds 5 november 2015 kent Wonen Vierlingsbeek een huurderspanel. Het huurderspanel heeft een belangrijke stem in beslissingen die Wonen Vierlingsbeek neemt! De panelleden vertegenwoordigen de huurders van Wonen Vierlingsbeek en zullen hun belangen dan ook zo goed mogelijk behartigen. U kunt dan denken aan onderwerpen zoals renovatie, nieuwbouw, begrotingen en huurbeleid. Het huurderspanel heeft zelf ook de mogelijkheid onderwerpen op de agenda te zetten die zij belangrijk vindt om te bespreken. Naast een aantal vaste vergadermomenten kan Wonen Vierlingsbeek het panel ook via e-mail raadplegen, bijvoorbeeld met een vragenlijst. Wonen Vierlingsbeek zal het panel stapsgewijs "meenemen" in alles waar een woningcorporatie mee aan de slag gaat. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijks terugkerende huurverhoging maar ook aan een ondernemingsplan of begroting.

Leden per 1 september 2020

Op de foto van links naar rechts:
  • Geert Reijnders (Maashees)
  • Ivonne van Sambeek (Vierlingsbeek)
  • Ingrid Reijnders (Vierlingsbeek)
  • John Jacobs (Overloon)
  • Jos Pingen (Holthees)
Op de foto staan ook nog de heren Sjen Frederix/Vierlingsbeek (in 2020 gestopt om gezondheidsredenen) en Paul Arts/Overloon (in 2020 overleden).
Er zijn dus een 2-tal vacatures. We zijn op zoek naar een huurder in Overloon en Vortum-Mullem.

Interesse?

Via deze website houden we u natuurlijk op de hoogte over de samenwerking met het panel! Heeft u interesse, wilt u meer weten of zou u wellicht willen deelnemen aan het panel? 
Neem dan contact op met Wonen Vierlingsbeek en vraag naar Neeltje Timmermans.