Aanleg glasvezel

26-09-2018

De afgelopen dagen zijn we gebeld door een aantal huurders. Zij vroegen ons of het kon kloppen dat er iemand bij hen aan de deur was geweest vanwege de aanleg van glasvezel. Dat klopt! LVCNET en E-Fiber zijn hier in samenwerking mee bezig. Op dit moment worden alle huishoudens in Overloon bezocht en later komen ook andere kernen aan de beurt. Helaas konden wij u niet eerder informeren omdat we niet op de hoogte waren van de voortgang.

Bezoek aan huis

Vanaf 1 september krijgt ieder huishouden een schouwer van E-Fiber op bezoek. Hij kijkt samen met de bewoner naar de plek waar de kabel het huis in moet komen. Meestal is dit de meterkast. Dat is bijvoorbeeld ook afhankelijk van de aanwezigheid van een stopcontact. De schouwers beschikken over een pas waaruit blijkt dat zij namens E-Fiber aan de deur komen. Zo’n zes weken na dit bezoek begint de aanleg van de glasvezelkabel in de desbetreffende wijk of dorp. Op deze pagina kunt u foto's bekijken van medewerkers die bij u aan de deur kunnen komen.

Wonen Vierlingsbeek staat achter de aanleg van glasvezel!

Voor de aanleg van glasvezel hoeft u niet te betalen, u heeft geen toestemming van Wonen Vierlingsbeek nodig en u hoeft ook geen abonnement nemen. Maar als het eenmaal bij u binnen ligt dan kunt u of kan een volgende huurder, op een later moment deze keuze alsnog maken. Wonen Vierlingsbeek gaat met de tijd mee en ziet dan ook graag dat alle huishoudens aangesloten worden op glasvezel. Als u hier zelf (nog) geen gebruik van maakt dan kan de bewoner na u er in ieder geval gebruik van maken. U hoeft hier niets voor te doen: het enige wat wij van u vragen is uw medewerking verlenen aan het bepalen van de locatie van de aansluiting en het plaatsen van de aansluiting.

Vragen?

Heeft u vragen? Kijk dan eens op de website van LVCNET of bel 0485-745 800. Wij adviseren u ook om de huis aan huis kranten en uw dorpsblad te lezen: LVCNET heeft aangegeven dat ze informatiebijeenkomsten organiseren waarvoor u via deze bladen wordt uitgenodigd. 

 

Terug