Advertenties huurwoningen uitsluitend op website

01-05-2017

Zoals u misschien al gelezen heeft in een eerder nieuwsbericht, worden huurwoningen vanaf vandaag uitsluitend nog op deze website geadverteerd en niet meer in het Boxmeers Weekblad. Alle woningzoekenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd aan het begin van dit jaar.

Dit betekent dat er in principe op iedere werkdag nieuw woningaanbod op de website geplaatst kan worden omdat we niet meer hoeven te wachten met publiceren tot de krant verschijnt. Houdt u goed in de gaten tot welke datum u kunt reageren? Dit is gemiddeld een week na de datum van publicatie en staat altijd vermeld in de advertentie op deze website.

Woningzoekenden die zich hiervoor hebben opgegeven, ontvangen automatisch een e-mail wanneer er nieuw woningaanbod op de website wordt geplaatst. Bent u ingeschreven maar ontvangt u deze mail nog niet? Neem dan contact met ons op zodat wij uw e-mail adres toe kunnen voegen aan de verzendlijst. Gebruikt u zelf (nog) geen e-mail? Dan mag u hiervoor ook het e-mail adres van een familielid of iemand anders uit uw naaste omgeving doorgeven.

 

Terug