Advertenties huurwoningen na 1 mei uitsluitend op website

23-01-2017

Vanaf 1 mei dit jaar adverteren wij onze huurwoningen uitsluitend nog op deze website. Als u ingeschreven bent als woningzoekende bij ons, kunt u uw e-mail adres doorgeven voor een melding wanneer er nieuw huuraanbod op deze website wordt geplaatst.  Zo hoeft u geen enkele advertentie te missen. U kunt dit aangeven op uw inschrijfformulier maar u kunt zich hiervoor ook op een later moment nog aanmelden.

Dit betekent dat vanaf 1 mei de advertenties voor huurwoningen in het Boxmeers Weekblad, komen te vervallen. Dit heeft als voordeel dat wij een woning op iedere gewenste dag van de week voor u kunnen adverteren, zonder de uitgave van de krant af te hoeven wachten. U heeft dan een week de tijd om op de advertentie te reageren, zoals dat nu ook het geval is.

Alle woningzoekenden die zich vóór 17 januari 2017 ingeschreven hebben, ontvingen vorige week een brief met een antwoordformulier om de inschrijving te verlengen. Op dit formulier kunt u zich ook aanmelden voor een melding via e-mail bij nieuw aanbod huurwoningen. Gebruikt u zelf (nog) geen e-mail? U kunt ook vragen of iemand uit uw naaste omgeving de meldingen voor u wil ontvangen.

 

Terug