Gebruik jij hem al, de WocoAPP?

28-11-2022

Tip voor vlotte communicatie

Een reparatieverzoek melden, een bericht sturen, bellen met Wonen Vierlingsbeek of naar de website gaan? Dat kan met de WocoAPP. Je kiest zelf hoe je je melding wildoen of je vraag wil stellen.

Wat kun je melden of vragen via de WocoAPP?

Alles wat met je huurwoning of Wonen Vierlingsbeek te maken heeft. Een reparatieverzoek, een vraag over servicekosten of een melding over overlast. Handig en snel vanaf je mobiel. 

Voordelen van de WocoAPP

Je hoeft nooit meer te zoeken naar ons telefoonnummer, onze website of ons e-mailadres. Bovendien heb je de APP altijd bij de hand en hij werkt 24 uur per dag. Dus geen wachtenden voor je aan de lijn. Bovendien kun je gelijk en foto meesturen met je reparatieverzoek. Dat scheelt omschrijven en veel typewerk.

Hoe werkt de WoCoAPP?

Download de WocoAPP en registreer je eenmalig op jouw adres. Vanaf dan hoef je de WocoAPP alleen maar te openen en kun je bijvoorbeeld snel een reparatieverzoek versturen. Date bestaat uit één of meerdere foto’s en naar wens een toelichtende tekst. Verzenden maar en klaar! 

Overigens

Vanzelfsprekend kunt u ons ook nog gewoon bezoeken, bellen, mailen of via deze website bereiken: de app is een extra service om ons te kunnen bereiken.

Knoop in je zakdoek?

Download WocoAPP uit de Google Play Store of Apple App Store,registreer je als gebruiker en ga direct aan de slag. Als je dat nu direct doet, hoef je er niet meer aan te denken! En natuurlijk vinden wij het een prima idee om deze app te tippen bij je buren, familie en kennissen!

Terug