Huurderspanel zoekt nieuw lid!

25-01-2018

Huurderspanel zoekt vertegenwoordiging uit Overloon!

Wist u dat Wonen Vierlingsbeek een huurderspanel heeft dat een belangrijke bijdrage levert om de belangen van de huurders zo goed mogelijk te behartigen? U leest hier meer over op deze pagina. Het huurderspanel heeft plaats voor zeven huurders. Op dit moment bestaat het panel echter uit zes leden, die allemaal in Vierlingsbeek of Holthees wonen. Omdat Overloon de grootste kern is waarin Wonen Vierlingsbeek verhuurt, zou het panel graag een lid aantrekken uit Overloon.

 
Waarom lid worden?

Waarom het zo zinvol is om lid te zijn van het huurderspanel, kunnen de leden natuurlijk het beste zelf vertellen. Als u zich meld als geïnteresseerde dan maken zij ook graag eerst een keer kennis met u zodat u weet wat u mag verwachten. Enkele uitspraken van panelleden:
“Ik ben lid vanuit betrokkenheid en interesse: wat zijn mogelijkheden, rechten en plichten van huurders, bijvoorbeeld bij woningaanpassing?”
“Interessant om bij te dragen aan beleid voor jongeren, die soms wel willen maar niet kunnen kopen en aangewezen zijn op huren.”
“Op deze manier, als panellid, kan ik iets bijdragen voor onze gemeenschap.”


Interesse, meer weten of aanmelden?

Bent u huurder in Overloon en heeft u interesse? Of wilt u vrijblijvend meer informatie of kennismaken met (één van de leden van) het huurderspanel? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier of bel (0478) 632 296 en vraag naar Neeltje Timmermans.

Update: inmiddels is er een nieuw lid toegetreden tot het huurderspanel. Na de vergadering in de tweede helft van september 2018 worden de informatie en de foto op deze website aangepast.

Terug