Huurderspanel zoekt vertegenwoordiging uit Holthees!

31-01-2023

Lid huurderspanel uit Holthees stopt

Wij mochten jarenlang gebruik maken van de inzet van de heer Jos Pingen uit Holthees bij ons huurderspanel. Onlangs besloot Jos zijn lidmaatschap van het huurderspanel op te zeggen. Wij zijn hem dankbaar voor zijn inzet! Dat betekent wel dat er nu geen vertegenwoordiging van Holthees in het huurderspanel is...

Wat doet het huurderspanel

De leden van het huurderspanel leveren een belangrijke bijdrage in het behartigen van de belangen van de huurders. Je leest hier meer over op deze pagina. Het panel heeft plaats voor zeven huurders en op dit moment zijn er dus nog zes leden, uit verschillende kernen, behalve Holthees. In het ideale geval sluit er dus weer iemand uit Holthees aan.

Waarom zou je lid worden?

Waarom het zo zinvol is om lid te zijn van het huurderspanel, kunnen de leden natuurlijk het beste zelf vertellen. Als je je meldt als geïnteresseerde, dan maken zij ook graag eerst een keer kennis met je, zodat je weet wat je mag verwachten. Enkele uitspraken van de panelleden:
“Ik ben lid vanuit betrokkenheid en interesse: wat zijn mogelijkheden, rechten en plichten van huurders, bijvoorbeeld bij woningaanpassing?”
“Interessant om bij te dragen aan beleid voor jongeren, die soms wel willen maar niet kunnen kopen en aangewezen zijn op huren.”
“Op deze manier, als panellid, kan ik iets bijdragen voor onze gemeenschap.”

Interesse, meer weten of aanmelden?

Ben je huurder in Holthees en heb je interesse? Of wil je vrijblijvend meer informatie of kennismaken met (één van de leden van) het huurderspanel? Laat dan je gegevens achter via het contactformulier of bel (0478) 632 296 en vraag naar Ellen Kersten. 

Terug