In het zonnetje: ons huurderspanel

07-12-2022

Vandaag Nationale Vrijwilligersdag

Vandaag zet Nederland haar vrijwilligers in het zonnetje. En wij van Wonen Vierlingsbeek doen dat hier graag met ons huurderspanel! Want deze groep van zeven betrokken vrijwilligers zet zich belangeloos in voor de huurders van Wonen Vierlingsbeek. Dankzij hen weten we weten wij wat huurders belangrijk vinden en kunnen wij onze service verbeteren. Of het nu gaat om renovatie, huurbeleid, begrotingen of prestatie-afspraken, Dries, Geert, Ivonne, Ingrid, John, Jos en Ed zijn ons en jullie klankbord. Als huurder weten ze immers wat het huren van een woning inhoudt. Zij kijken over onze schouders mee en kunnen zelf ook onderwerpen op de agenda zetten. Op deze nationale vrijwilligersdag nog eens onze hartelijke dank voor jullie inzet!

Nog deskundiger

Onlangs volgde de leden van het huurderspanel in ons kantoor de Training Huurderspanel (zie foto). Daarbij stonden onder meer de geschiedenis en actualiteit van wooncorporaties op de rol. Er is wat dat betreft genoeg gaande; de woningmarktcrisis, hoge inflatie, afschaffen verhuurheffing, prestatieafspraken en meer. Dat speelt allemaal door in de activiteiten van het huurderspanel. Ook het nertwerk van een wooncorporatie werd in beeld gebracht. Mooi dat het huurderspanel investeert in hun kennisvergroting.

Meer informatie

Als je meer wil weten over de leden van het huurderspanel of hen een bericht wil sturen, kijk dan op deze pagina op onze website of neem contact op met Wonen Vierlingsbeek en vraag naar Neeltje Timmermans of Ellen Kersten.

 

Terug