Nieuwbouw in Vortum-Mullem

28-06-2019

Wonen Vierlingsbeek realiseert in Vortum-Mullem zes nieuwbouwwoningen: vier gezinswoningen, een levensloopbestendige woning en een bovenwoning/appartement. De eerste werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Zeer energiezuinig

Hoewel het werkelijke verbruik natuurlijk sterk afhankelijk is van het gedrag van de bewoners, worden deze woningen zeer energiezuinig gebouwd. Vorig jaar zijn er aan de Horstenweg in Holthees ook zes woningen gebouwd die er bijna hetzelfde uitzien en nagenoeg gelijk zijn qua indeling en grootte. Het grootste verschil met de woningen die nu gebouwd worden is dat deze gasloos worden gebouwd. Koken en verwarmen gebeurt straks dus niet op aardgas.

Verhuur

Vanwege betrokkenheid van de dorpsraad hebben ingeschreven woningzoekenden uit Vortum-Mullem en woningzoekenden die vanaf de beginfase van dit project aangegeven hebben dat zij geïnteresseerd zijn, hier al post over gehad. Zij konden als eerste reageren en kregen dus voorrang op andere woningzoekenden, mits zij voldeden aan de gestelde voorwaarden. Dit project is namelijk mede op basis van hun interesse van de grond gekomen. De woningen die niet verhuurd zijn, worden in de eerste helft van juli geadverteerd op deze website.

* update: 3-7-2019: de gezinswoning (hoekwoning) en het appartement zijn verhuurd

Oplevering en voortgang

De verwachting is dat de woningen eind dit jaar of begin volgend jaar worden opgeleverd. De voortgang van de bouw en de verhuur van de woningen zal op deze website te volgen zijn! We streven er naar regelmatig een nieuwe foto te plaatsen van de werkzaamheden.

 

Terug