​Nieuwe medewerker Wonen Vierlingsbeek

10-10-2022

Hallo, graag stel ik me via deze weg kort voor. Mijn naam is Erica Philipse en sinds 1 oktober 2022 werk ik bij Wonen Vierlingsbeek als financieel controller. In deze functie is het mijn taak om toezicht en controle te houden op alle processen van Wonen Vierlingsbeek. En dan vooral het financiële deel. In elk geval komt het erop neer dat ik zorg dat er goede procedures zijn om het vastgestelde beleid van onze corporatie ook correct uit te voeren. Zo kunnen we de kwaliteit leveren die we zeggen te zullen leveren.

Werken bij een wooncorporatie is nieuw voor mij, maar de financiële processen niet. Want ik ben al ruim 25 jaar accountant en sta ook nog ingeschreven in het accountantsregister. Automatisering vind ik interessant en belangrijk. Ik vind het een uitdaging om de werkprocessen van Wonen Vierlingsbeek verder te digitaliseren.

Bij Wonen Vierlingsbeek werken we in een prettig klein team. Daarnaast is het voor mij dicht bij huis. Ik ben blij met mijn nieuwe baan en hoop veel nieuwe dingen te leren en daarmee Wonen Vierlingsbeek te ondersteunen bij wat wij doen: mensen een prettig thuis bieden!
 

Terug