Opnames Overloon door de firma Hanselman

10-01-2022

Bewoners uit de directe omgeving van het oude verzorgingtehuis in Overloon hebben een brief ontvangen van de firma Hanselman. Deze firma doet opnames van de woningen in de omgeving voordat de bouw start van het nieuwbouwproject. Dit om eventuele schade die hieruit voortkomt te kunnen vaststellen. Deze brieven zijn niet vanuit Wonen Vierlingsbeek verstuurd. 

Wonen Vierlingsbeek adviseert wel om mee te werken aan de opname van Hanselman. Mocht er namelijk scheurvorming of andere schade ontstaan, kan dit aan de hand van de opname worden besproken met de projectleider. Als er geen foto's zijn gemaakt of opname is gedaan, kan er niet bepaald worden waar de eventuele schade door is ontstaan.

Uiteraard gaan we ervanuit dat er geen schade aan de omliggende panden zal zijn, maar we zijn blij dat de projectleider secuur omgaat met onze woningen en bewoners. 

Onderaan het bericht staat een kopie van de brief waar het over gaat. Heeft u deze brief niet ontvangen? Dan is dit niet van toepassing voor uw woning.  

Terug