Plannen nieuwe woningen in 2018

21-12-2017

Zes woningen Holthees

De plannen voor nieuwbouw in Holthees zijn inmiddels heel concreet en de vergunning aanvraag is ingediend. We hopen begin 2018 groen licht te krijgen zodat de calculatie kan worden afgerond, de opdracht aan de aannemer kan worden verstrekt en de bouw in het eerste kwartaal kan starten. Het worden vier gezinswoningen, één levensloopbestendige (benedenwoning), en één appartement (2e en 3e verdieping). De oplevering van deze woningen is gepland in het 4e kwartaal van 2018.

Verhuur van de woningen in Holthees

Wanneer de bouw definitief kan starten, de huurprijzen berekend zijn en de woningen toegewezen kunnen gaan worden, zullen we eerst alle woningzoekenden benaderen die zich vanaf de eerste plannen hebben gemeld als geïnteresseerden specifiek voor Holthees. Zij krijgen voorrang op andere woningzoekenden omdat mede op basis van hun interesse, dit project gerealiseerd kan worden. Hiervoor gelden verder de wettelijke inkomensnormen en de aanvullende voorwaarden die Wonen Vierlingsbeek stelt bij toewijzing van huurwoningen.

Twee appartementen in Vierlingsbeek

Wonen Vierlingsbeek is halverwege 2017 verhuisd naar de Spoorstraat 27 in Vierlingsbeek. Voor de realisatie van dit kantoorpand is ook Spoorstraat 27a aangekocht. In dit deel willen we twee appartementen realiseren. Ook deze plannen zijn in een ver gevorderd stadium: de vergunningaanvraag ligt inmiddels bij de gemeente. Als alles mee zit kunnen de woningen na de zomervakantie in 2018 worden opgeleverd en verhuurd. Begin 2018 zullen we de doelgroep bepalen en de huurprijzen gaan vaststellen, zodat de verhuur/toewijzing voor de zomervakantie kan plaatsvinden.
 

Terug