Post over verlengen inschrijving

27-02-2019

Stond u op 26 februari langer dan een jaar ingeschreven als woningzoekende? Dan ontvangt u rond 1 maart een brief met antwoordformulier waarmee u uw inschrijving kosteloos kunt verlengen. Woningzoekenden die aangegeven hebben geen post te willen ontvangen krijgen deze brief met antwoordformulier via een e-mail. Woningzoekenden die korter dan een jaar ingeschreven zijn ontvangen dit jaar nog geen brief. Deze inschrijvingen worden automatisch verlengd.

Wijzigingen doorgeven

Is er iets gewijzigd? Bijvoorbeeld uw e-mail adres of telefoonnummer? Vul dit dan in op het antwoordformulier, wij passen het meteen voor u aan. Als u aangeeft een persoon toe te willen voegen of verwijderen van uw inschrijving dan nemen wij contact met u op. Meestal zijn er dan namelijk aanvullende gegevens nodig.

Verlengen is gratis!

Verlengen van uw inschrijving is gratis, maar zorg wel dat u reageert vóór 15 maart 2019. U kunt het antwoordformulier zonder postzegel terugsturen in de bijgeleverde retourenvelop of scannen en mailen naar het in de brief vermelde e-mailadres. Ook als u uitgeschreven wilt worden stellen wij uw reactie op prijs. U voorkomt er bovendien mee dat wij u bellen of een herinnering moeten sturen omdat we denken dat u vergeten bent tijdig te reageren.

Vragen?

Heeft u geen brief ontvangen of heeft u er vragen over? Neem dan even contact met ons op en vraag naar Neeltje Timmermans.
 

Terug