Sloop en start nieuwbouw in Vierlingsbeek

12-04-2016

Op 18 april start de sloop van acht seniorenwoningen aan de Merletgaarde in Vierlingsbeek. Ze maken plaats voor tien levensloopbestendige, energiezuinige huurwoningen met twee slaapkamers en een tuintje. De plannen voor de nieuwbouw zijn in een vergevorderd stadium en vooralsnog gepland voor de periode mei-december 2016.

Huurprijs en adverteren woningen

De verwachting is dat deze woningen verhuurd worden tegen een huurprijs tussen € 575,- en € 675,- per maand. De woningen worden pas geadverteerd als deze prijs definitief is vastgesteld. U kunt vanaf dat moment reageren op de woningen met een woonkeuzebon. Deze ontving u bij de bevestiging van uw inschrijving en is ook te downloaden van deze website. We zullen de woningen ruim op tijd adverteren, zodat de huurder nog keuzemogelijkheden heeft voor bijvoorbeeld de keuken.

Interesse? Wacht niet met inschrijven als woningzoekende

We begrijpen inmiddels dat er veel interesse is voor deze woningen. Heeft u ook interesse maar heeft u zich nog niet ingeschreven als woningzoekende bij ons? Wacht daar dan niet mee! U kunt op het moment van inschrijven namelijk niet reageren op woningen die op dat moment geadverteerd worden, uitsluitend op toekomstige advertenties. U bent dus altijd te laat met inschrijven als woningzoekende als u wacht tot de woning van uw keuze, geadverteerd wordt. Kijk hier voor meer informatie over inschrijven of neem contact met ons op.

Impressie van de woningen

Onder aan deze pagina kunt u een bestand openen voor een eerste indruk van hoe de woningen er uit gaan zien. Aan deze afbeelding kunnen geen rechten worden ontleend; het is bedoeld als eerste indruk en de details zijn nog niet definitief.

Veelgestelde vraag

Een veelgestelde vraag is of wij nu al een lijst bijhouden van geïnteresseerden. Het antwoord daarop is nee, dat doen wij niet.
Op het moment dat alle gegevens bekend zijn, worden de woningen geadverteerd zoals dat ook bij bestaande huurwoningen gebeurt die vrij komen. U heeft dan een bepaalde periode de tijd (doorgaans een week) om uw interesse met een woonkeuzebon kenbaar te maken. Aan de hand van die reacties en toewijzingscriteria zoals vermeld in de advertentie, worden de woningen vervolgens toegewezen.
 

Documenten

Terug