Start verhuur woningen Holthees

02-04-2018

Wonen Vierlingsbeek realiseert in Holthees zes nieuwbouwwoningen: vier gezinswoningen, een levensloopbestendige woning en een bovenwoning/appartement. Woningzoekenden die vanaf de beginfase van dit project aangegeven hebben dat zij interesse hebben in (één van) deze woningen, hebben hierover persoonlijk post ontvangen. (Brieven zijn verstuurd op donderdag 29 maart). Zij kunnen als eerste reageren op de woningen en krijgen dus voorrang op andere woningzoekenden. Dit project is namelijk mede op basis van hun interesse van de grond gekomen.

De woningen worden toegewezen op basis van de geldende inkomensnormen (verzamelinkomen < € 36.798,-) en passendheid bij de woning: twee of meer personen voor een gezinswoning, 55 jaar of ouder voor de levensloopbestendige woning en maximaal twee personen voor het appartement.

De woningen die niet worden toegewezen op basis van bovenstaande toewijzingsnormen, worden geadverteerd op deze website. Waarschijnlijk gebeurt dit ongeveer eind april. Woningzoekenden die zich hiervoor hebben aangemeld ontvangen dan automatisch bericht dat er nieuw woningaanbod op de website staat. De verwachting is dat de woningen in december van dit jaar of januari komend jaar worden opgeleverd.

Terug