Vragenlijst digitalisering

09-06-2021

In de week van 14 juni worden er via e-mail vragenlijsten naar onze huurders gestuurd door KWH. Dit is de organisatie die onze klanttevredenheid monitort. Het invullen van deze lijst is geheel vrijwillig maar we hopen van harte dat u, als u er één ontvangt, meewerkt!

Digitalisering

De vragenlijsten gaan over digitalisering. We willen graag weten op welke manier u het liefst contact met ons opneemt, maar ook hoe u wilt dat wij met u contact opnemen. Dit wordt niet alleen bij ons onderzocht. In totaal doen er 83 woningcorporaties mee aan dit onderzoek. 

Vragenlijsten

De vragenlijsten worden uitsluitend via e-mail verzonden. Hebben wij geen e-mail adres van u? Dan ontvangt u geen vragenlijst over digitalisering. Ook hebben wij er geen invloed op naar wie KWH deze lijsten stuurt. De mails worden in de week van 14 juni verzonden en in de week van 21 juni worden er herinneringen verzonden.

Resultaten

In juli of augustus ontvangen wij de resultaten van dit onderzoek. We zullen dan ook zorgen voor een nieuwsbericht hierover op deze website. Wilt u meer weten over KWH? Neem dan eens een kijkje op hun website.

Terug