Glasvezel in de kern Holthees

24-10-2018

De snelheid van de overleggen met Wonen Vierlingsbeek verliepen in de snelheid van glasvezel. Begin oktober zaten Bart Lemmen (directeur GlaswebVenray) en Peter Verhoeven (directeur Wonen Vierlingsbeek) om de tafel voor een oriënterend gesprek.
 
GlaswebVenray gaat de hele gemeente Venray en het dorp Holthees voorzien van glasvezel. Het was nog een tijdje ongewis wie het dorp Holthees aan zou gaan sluiten, zou dit met GlaswebVenray meegaan of via LVC-net worden aangesloten. Beide partijen zijn overeen gekomen dat het praktischer is om het dorp Holthees bij GlaswebVenray aan te sluiten. Dit betekende voor Verhoeven snel stappen ondernemen zodat hij alle huurwoningen in Holthees digitaal toekomstbestendig aangesloten krijgt op glasvezel. Hiermee zijn de huurders van Wonen Vierlingsbeek klaar voor de digitale toekomst en krijgen ze meer keuzevrijheid.
 
Wonen Vierlingsbeek heeft op 18 oktober de overeenkomst ondertekent om zowel de bestaande woningen als de nieuwbouwwoningen in Holthees allemaal te voorzien van glasvezel.
 
Directeur Bart Lemmen van GlaswebVenray is onder de indruk; ‘Wonen Vierlingsbeek is volledig overtuigd van toekomstig belang van internet via glasvezel voor hun huurwoningen. Ze zijn ook net zo snel als glasvezel in hun handelen. Daar houden wij wel van’. Directeur Peter Verhoeven van Wonen Vierlingsbeek is eveneens blij met de samenwerking ‘wij voldoen hiermee aan de vraag van onze klanten en verwachten dan ook dat men zich massaal aanmeldt bij GlaswebVenray.
 
Alle inwoners van Oostrum, Smakt en Holthees kunnen nog tot en met 31 oktober 2018 aanmelden voor een glasvezelabonnement met gratis aanleg.

Terug