Wonen Vierlingsbeek organiseert 'Huurdersenergiecafé'

16-01-2023

Wonen Vierlingsbeek gaat dit jaar aan de slag met de verduurzaming van huurwoningen, zoals al eerder gemeld in dit bericht op deze website. Naast de aanpak van de woningen is er nog wel wat te winnen en te weten als het om energieverbruik gaat. Dan doelen we op maatregelen die je zelf kunt nemen om de 'meter omlaag' te kunnen krijgen. We informeren je hierover graag tijdens het 'Huurdersenergiecafé', speciaal voor onze huurders.

Uitnodiging

Al onze huurders ontvingen per post al een uitnodigingsbrief voor het Huurdersenergiecafé op maandag 30 januari van 19.30 tot 21.30 uur. In de brief vragen we onze huurders om zich vooraf aan te melden. En om verbruiksgegevens van gas (in m3per jaar) en elektriciteit (in kWh per jaar) mee te nemen. Bovendien is het interessant om je kosten en contractduur te weten.

Aan de slag

Wat kun je verwachten tijdens deze avond? In elk geval zullen twee energiecoaches ons meenemen in de maatregelen die je zélf kunt nemen om op elektriciteit, gas en uitgaven te besparen. Antwoorden op allerlei verduurzamingsvragen komen aan bod. En meer. Je kunt vragen stellen en ervaringen met elkaar delen. Het Huurdersenergiecafé geeft je inzicht in je eigen situatie.

Al aangemeld?

Dit huurdersenergiecafé richt zich dus speciaal op onze huurders en we hebben al diverse aanmeldingen. De uiterste dag om je aan te melden is maandag 23 januari 2023. We willen graag weten wat je adres is en met hoeveel personen je zult komen. Aanmelden kan via telefoon (0478-632296) op werkdagen tussen 08.30 en 12.00 uur. Of via een e-mail met de gevraagde gegevens naar info@wonenvierlingsbeek.nl 
Tot dan!

Terug