Wonen Vierlingsbeek scoort 8,3

02-12-2016

Op 1 december presenteerde Aedes de uitkomsten van de Aedes-benchmark. Aedes is de branchevereniging voor woningcorporaties in Nederland. De benchmark is een vergelijking tussen woningcorporaties op het gebied van onder andere dienstverlening en bedrijfslasten.

Uw beoordeling van onze dienstverlening, springt er uit! Huurders, nieuwe huurders en vertrokken huurders waarderen ons gemiddeld met een 8,3. In 2015 scoorden wij gemiddeld een 7,9 voor onze dienstverlening en het landelijk gemiddelde ligt dit jaar op 7,5. Gemiddeld scoort Wonen Vierlingsbeek een A voor dienstverlening en een B voor bedrijfslasten. In vergelijking met andere corporaties betekent dit dat wij ons positioneren tussen de "koplopers" en de "middengroep".

Wij zijn heel tevreden met dit resultaat, maar dit betekent niet dat we in 2017 stil blijven zitten. Constante veranderingen in de woningwet maken het er niet eenvoudiger op. Wonen Vierlingsbeek streeft steeds naar vast te houden wat goed gaat en te verbeteren daar waar mogelijk; goede dienstverlening dicht bij onze huurders en een verantwoorde bedrijfsvoering.

Kijk voor meer informatie over de benchmark op de website van Aedes.

Terug