Wonen Vierlingsbeek verwelkomt LVCNET

26-04-2016

Op het gebied van internet is het Land van Cuijk niet goed op de toekomst voorbereid. Als de situatie blijft zoals die nu is, kunnen de huidige (koperen) kabels het dataverkeer over een paar jaar niet meer aan. Het internet krijgt op alle fronten een steeds grotere rol in ons leven. Niet alleen door media, maar ook door bankieren, studeren, werken, winkelen en (thuis)zorg.

Glasvezel biedt hiervoor de oplossing. Helaas vinden de huidige aanbieders het Land van Cuijk niet interessant genoegd om de komende jaren een nieuw, gebiedsdekkend netwerk aan te leggen. Teveel kleine dorpen liggen te ver uit elkaar en er zit te veel ruimte tussen de woningen waardoor de aansluitkosten per woning te hoog zijn.

LVCNET maakt zich sterk voor een dekkend glasvezelnetwerk in het Land van Cuijk. Dat zorgt voor betrouwbaar en snel dataverkeer via een open netwerk waarop een groot aantal providers concurreren. Wonen Vierlingsbeek steunt dit initiatief. U kunt met een gerust hart deelnemen, Wonen Vierlingsbeek heeft geen bezwaar tegen de aanleg van glasvezel naar en in uw huurwoning.

Als u zich inschrijft binnen de periode van de glasvezelcampagne (tot uiterlijk 1 juli 2016) neemt u deel zonder entreebijdrage. Dit geldt voor alle woningen waar ook een coax kabel ligt. Voor alle woningen zonder coax geldt een eigen bijdrage van € 495,-.

Kijk voor meer informatie op www.lvcnet.nl

 

Terug