Onderhoud en reparaties


Onderhoud of reparatie doorgeven van maandag t/m vrijdag (vrijdagmiddag gesloten)

U kunt uw verzoek voor onderhoud of een reparatie aan uw woning, op twee manieren aan ons doorgeven:
  • Bel (0478) 632 296: tussen 8.30 en 12.00 uur wordt uw reparatieverzoek direct aangenomen door één van onze medewerkers. Belt u ’s middags? Dan kunt u uitsluitend spoedeisende klachten doorgeven via onze storingslijn. Hiervan hoort u het nummer via onze telefoonbeantwoorder;
  • Digitaal via het online onderhouds-/ reparatieformulier;
  • Meld via de WocoAPP.

Dringende storing buiten openingstijden?

Normaliter zijn wij telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur. Heeft u een dringende storing aan uw woning en zijn wij telefonisch niet bereikbaar? Als u ons belt dan hoort u via de telefoonbeantwoorder op welk telefoonnummer u onze storingsdienst kunt bereiken. Het telefoonnummer dat u dan hoort is uitsluitend bedoeld voor spoedklachten die niet kunnen wachten tot ons kantoor weer telefonisch bereikbaar is.

Storing aan uw centrale verwarming

Voor een storing aan uw centrale verwarming kunt u rechtstreeks contact opnemen met Installatiebedrijf Evers, telefoon (0478) 631 502. Bij dringende storingen zijn zij ook buiten kantooruren bereikbaar. In alle andere gevallen neemt u contact op met Wonen Vierlingsbeek.

Glasschade

Glasschades zijn voor rekening van uzelf, tenzij u deelneemt aan ons glasfonds voor € 0,85 per maand. U bent dan verzekerd voor glasschades op voorwaarde dat u die meldt bij Schildersbedrijf Creemers, telefoon (0478) 632 044.
Bij dringende schade zijn zij ook buiten kantooruren bereikbaar. Schakelt u een ander bedrijf in om de schade te herstellen? Dan kunt u géén aanspraak maken op het glasfonds van Wonen Vierlingsbeek. Opzettelijke schade door de huurder kan verhaald worden.

Verstopping riool

Het ontstoppen van het huisriool valt feitelijk onder de onderhoudstaken van de huurder, maar als extra service neemt Wonen Vierlingsbeek de onkosten hiervoor op zich. Een verstopping dient u tijdens kantooruren telefonisch bij Wonen Vierlingsbeek te melden. Let op: indien de verstopping duidelijk te wijten is aan verkeerd gebruik door de huurder, komen de gemaakte onkosten alsnog voor rekening van de huurder.