Verantwoording toegewezen woningen


Op deze pagina ziet u welke woningen recent verhuurd zijn, hoeveel reacties er op de woning kwamen en wat de inschrijfduur was van de woningzoekende(n) aan wie de woning is toegewezen.

Wanneer kan ik de woning waarop ik reageerde hier zien?

Zodra de advertentie van de betreffende woning niet meer op de website staat, beginnen wij met toewijzen. Maar we kunnen de verantwoording pas op de website zetten als de woning geaccepteerd is door de kandidaat. Hier kan best wat tijd overheen gaan! De eerste kandidaat wordt uitgenodigd voor een intakegesprek, gaat vervolgens de woning bezichtigen om daarna pas te bevestigen of hij/zij de woning wil huren. Pas als die bevestiging bij ons is, kunnen we de verantwoording van de betreffende woning aan deze pagina toevoegen.

Gereageerd op een woning maar geen bericht van ons gehad?

Heeft u géén bericht van ons gehad nadat de reactietermijn op een woning verstreken was? Dan kunt u ervan uitgaan dat u niet de eerste kandidaat bent. De meeste woningen worden verhuurd aan de eerste kandidaat. U hoeft ons niet meer zelf te bellen of te mailen: na enige tijd plaatsen wij hier de verantwoording van de betreffende toewijzing. We vragen u vriendelijk om dit af te wachten.

Heeft u een langere inschrijfduur dan de toewijzing die gedaan is?

Het kan gebeuren dat u een langere inschrijfduur heeft, maar de woning toch niet gekregen heeft. De oorzaak zit dan in de voorwaarden van toewijzing die in de advertentie vermeld stonden, bijvoorbeeld gewenste leeftijd of huishoudgrootte of inkomensnorm.
  • Merletgaarde 35 in Vierlingsbeek, volgt z.s.m.
  • De Goeijstraat 11 in Maashees: volgt z.s.m.
  • Pastoor Jansenstraat 11 in Vierlingsbeek: volgt z.s.m.
  • Vrijthof 13 in Vierlingsbeek: verhuurd per 5-9-2022, 13 reacties, toewijzing: 13 maanden inschrijfduur
  • Lange Akker 33 in Overloon: verhuurd per 5-9-2022, 24 reacties, toewijzing: 139 maanden inschrijfduur
  • Kloosterhof 34 in Vierlingsbeek: verhuurd per 5-9-2022, 17 reacties, toewijzing: 153 maanden inschrijfduur