Actueel woningaanbod - huur & koop

Huren

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning van Wonen Vierlingsbeek moet u zich eerst inschrijven als woningzoekende. Wilt u reageren op een aangeboden huurwoning? Dat kan eenvoudig online via onze digitale woonkeuzebon.

Kopen

Wanneer een woning verkocht wordt, bieden wij die in eerste instantie zelf aan alleen onze huurders aan. De woning wordt dan geadverteerd op deze website. Wordt de woning niet verkocht aan een huurder? Dan geven we de (vrije) verkoop uit handen aan Elly Wintjes Makelaardij. Het woningaanbod van deze makelaar kunt u zelf volgen via hun website. Op dit moment is er géén aanbod van ons bij deze makelaar.

Korting voor huurders en reageren bij koopaanbod

Huurders van Wonen Vierlingsbeek krijgen korting op aankoop van een bestaande huurwoning. Meer hierover leest u in deze folder. De laatste pagina van deze folder kunt u als huurder gebruiken om uw interesse kenbaar te maken als er een woning te koop staat.

E-mail met nieuw woningaanbod?

Wilt u automatisch een e-mail ontvangen als er nieuwe huur- of koopwoningen op deze website worden geplaatst? Stuur ons dan een bericht via ons contactformulier. Zodra er nieuw aanbod koopwoningen is, ontvangt u bericht! Vergeet bij interesse in huurwoningen niet uw inschrijfnummer te vermelden.Te huur

Op dit moment is er geen aanbod van huurwoningen.


Te koop

Op dit moment is er geen aanbod van koopwoningen.