Wonen in een fijne en veilige buurt

30-06-2015

Iedereen wil in een fijne en veilige buurt wonen. Met de aanpak van Mijnbuurtje.nl wil de gemeente Boxmeer, Mooiland, Wonen Vierlingsbeek en Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen daar een handje bij helpen. Tijdens de drukbezochte informatieavond op 24 juni werd uitleg gegeven over wat je daar zelf aan kunt bijdragen en op welke manier je ondersteund wordt.  

Mijnbuurtje.nl

Buurtverbinders die luisteren naar wat er in de buurt gebeurt en verbindingen legt tussen mensen en hun vraag en aanbod, dat is waar het bij Mijnbuurtje.nl om gaat. Als buurtverbinder krijg je hiervoor een training en word je ondersteunt door medewerkers van Radius. Een website waarover alles te vinden is over je buurt ondersteunt dit.
Er zijn al een heleboel mensen (buurtverbinders) actief, wat natuurlijk geweldig is, maar vaak zijn zij slechts bij enkele mensen bekend. Met Mijnbuurtje.nl willen we een platform bieden dat iedereen kent en kan gebruiken.  

Aanmelden

Ben jij een buurtverbinder? Laat dit dan weten via i-ib@boxmeer.nl   [bron: gemeentenieuws Boxmeers Weekblad 30 juni 2015]

Terug